Inbouw verwarming

Hager is Dealer en Service centrum voor vele merken gas en diesel verwarmingen. Wij voeren de merken Webasto, Safire, Eberspacher, Truma, Whale en Wallas. Wij kunnen u adviseren over installatie of laat ons uw verwarming inbouwen.

Inbouw Omvormer

Friesland Camper Service installeert alle soorten omvormers wij sluiten uw omvormer goed aan zodat niet de absorptie koelkast energie trekt vanuit uw accu’s via de omvormer. Wij kunnen adviseren maar ook helpen met installatie van de omvormer

Airco inbouw opbouw

Friesland Camper Service doet onderhoud. installeert alle dakairco’s en bankairco’s. Wij leveren merken als Webasto, Dometic en Telair.  Wij kunnen de systemen afvullen en testen op werking.

Inbouw Lader

Friesland Camper Service kan alle soorten Acculaders instaleren in uw camper een acculader zorgt ervoor dat uw accu op een goede manier geladen wordt

Zonnepanelen installeren

Friesland Camper Service installeert zonnepaneel systemen op uw camper. In overleg met de klant bespreken wij de wensen en energiebehoefte. Aan de hand van deze gegevens maken wij een voorstel in de vorm van een offerte. Wij leveren uitsluitend kwaliteit zonnepanelen en laadregelaars.

Accu’s installeren

Friesland Camper Service installeert accu’s in campers wij leveren semi tractie, AGM of Gel Accu’s alle accu’s worden geleverd voor een goede prijs. Na installatie wordt het elektrisch systeem gecontroleerd op het juist op laden.

Camper Vloerverwarming

Friesland Camper Service voert ook installaties uit voor Camper vloerverwarming. Vloerverwarming kenmerk zich door een groot comfort. De Webasto waterkachel verwarmt de vloer en kan eventueel nog een handdoekradiator verwarmen in de natte cel. Ook kunt u er voor kiezen om de boiler ook op deze manier op te laten warmen.

Interesse in een afspraak of wenst u meer informatie?

Hager staat u graag bij met antwoorden op al uw vragen…