Zelfvoorzienende camper

Wees zelf baas waar je staat met je camper
Door de corona perikelen zijn er het afgelopen jaar veel campers verkocht. Dit betekend dat veel camper plaatsen overvol staan dit komt het vakantie gevoel niet ten goede. Veel mensen willen genieten in hun camper en willen hierbij zelfvoorzienend zijn.

Zelfvoorzienend betekent dat je jezelf een bepaalde tijd kan redden met de energie die je aan boord hebt van je camper. Zo kunt je Lithium accu’s installeren om gewicht te besparen en veel energie mee te nemen. Ook kun je denken aan de installatie van een generator dit kan op Benzine, Diesel en Gas. Ook zonnepanelen in combinatie met een lithium accu zou een goede oplossing kunnen zijn.

U begrijpt dat er niet een klinkklare oplossing is. Elke klant heeft andere wensen en behoeften. Wij van Friesland Camper Service denken met uw mee en bedenken de best mogelijke oplossing voor u en uw camper.

Levelsysteem

Strak en stabiel met je camper
Nooit meer een stuiterende camper altijd mooi stabiel en waterpas. Bij Friesland Camper Service kunt u terecht voor hydraulisch levelsysteem van Amplo of een mechanisch levelsysteem van Tesa.  Wij installeren zowel Hydraulische als Mechanische levelsystemen onder uw camper. Wij hebben al het materiaal in huis om uw levelsysteem vakkundig en goed te kunnen installeren. 

  Camper Airco

  Keep it cool in de camper
  Lekker koel en warm met een Airco van Webasto. Wij bieden u aan een airco opbouw op uw camper voor de verschillende actie prijzen. Nu alle Airco’s Prijs is incl. installatie. Vraag naar de actuele prijzen. 

  Nu nog diverse airco’s op voorraad wees er snel bij want op is op.

   

  Meer informatie of vraag een offerte aan

  3 + 1 =