Voor een klant mogen wij een complete installatie doen van een Vrachtwagen camper. De camper wordt uitgerust met een mobile Whisper Power generator. een Victron omvormer was al aangeschaft door de klant. De complete installatie zal no non sense worden geïnstalleerd. Er wordt niet alleen gedacht aan het zo snel mogelijk installeren van de installatie maar ook nadenken over toekomstig onderhoud dat wij ook moeten uitvoeren wordt nagedacht. Wat je vaak ziet met campers is dat de installatie zo snel mogelijk moet waardoor er niet nagedacht wordt over toekomst onderhoud.

De 6 accu’s zorgen er via de Victron ervoor dat er gekookt kan worden op de inductie kookplaat. Verder worden er twee zonnepanelen ge├»nstalleerd zodat de accu’s altijd een basis lading krijgen. Als er meer stroom wordt gebruikt kan er gebruikt gemaakt worden van de Scalino Whisper Power generator. Doormiddel van de Webasto 5kw verwarming wordt de boiler en het interieur verwarmt. De warmtepomp in de Dometic airco is voor reserve en bijverwarming in de zomer.

Mocht u ook interesse hebben in de installatie van uw te bouwen camper in een vrachtwagen of 4×4 vrachtauto dan kunt u altijd contact met ons opnemen.